Köpa / beställa

Jag håller just på att skapa en webshop som det ska vara enkelt att handla i. Jag har flera hundra smycken som jag ännu inte lagt upp. Tills nya webshopenden är klar så går det bra att meddela mig om du är intresserad av att köpa eller beställa något. Du kan också boka en privat visning,

Några artiklar finns hos Gårdsbutiken i stan, Hälsingegatan 7,  Stockholm.

Här i bloggen finns även smycken som jag redan sålt. Hittar du inte det du söker så hör av dig till mig så kan jag skapa ett smycke efter dina önskemål . Jag hjälper gärna till och kommer med förslag så att du ska bli nöjd. Har jag redan material hemma så gör jag ett förslag utan krav på köp.
Beställ en fin present till födelsedagar, examen mm. Vill du överraska någon med ett passande smycke behöver du bara ge mig ett färgfotografi på den tilltänkta och beskriva hennes eller hans stil så gör jag smycke som passa.

Jag garanterar att smyckena är välgjorda och har en mycket bra kvalité.

Full returrätt inom 14 dagar för oanvänt smycke. Byte till annan vara inom 30 dagar.

Vid byte och retur betalar köparen returporto. Köparen måste anmäla att byte eller retur önskas till mig innan varan skickas. Vid retur utan byte dras 50 kr av för att täcka portokostnaden för den rekommenderade försändelsen. Det är viktigt att returen packas på samma sätt som du mottagit varan och att den är i ursprungligt skick. Skulle varan skadas eller komma bort är köparen ansvarig och ingen ersättning utgår. Det är alltid bäst att skicka rekommenderat för att undvika skada eller förlust.

Inga varor skickas förrän full betalning erlagts. Inga postförskott skickas. Hämtning kan ske efter överenskommelse.